Forny dit hjem og spar på energien med nye vinduer

Oplever du træk fra dine vinduer eller er varmeregningen større end den burde være?, så kan det være på tide at få udskiftet dine vinduer. Hos Fredlund Byg ved vi, hvor vigtigt det er at have vinduer af høj kvalitet i ens hjem og vi har gjort det til en af vores kernekompetencer gennem mange år i byggebranchen. Vi hjælper med alt fra reparation og renovering af gamle vinduer og døre til montering af nye i området omkring Odense, Ringe, Langeland, Nyborg og Svendborg. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige typer vinduer og materialer og hjælper gerne dig med at finde de vinduer, der passer bedst til dit hus og giver dig størst værdi.

Kontakt os

Tegn på du skal overveje at skifte dine vinduer

Der findes mange kvalitets vinduer på markedet, men ens for dem alle er, at de ikke holder for evigt. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på følgende, da det kan være tegn på at dine vinduer trænger til at blive udskiftet.
 
Kig efter disse 5 tegn:
 
●     Det trækker fra vinduerne
●     Varmeregningen er højere end den burde være
●     Dug på indersiden af ruden
●     Fugt og råddent træ
●     Malingen revner og skaller af

Fordele når du får nye vinduer

Nye vinduer kan bidrage med en række fordele, som du kan se her:
 
●     Energibesparelse
●     Bedre lys
●     Støjreduktion
●     Øget ejendomsværdi
●     Mindre vedligeholdelse
●     Bedre indeklima
 

Vi samarbejder med 2 stærke spillere på vinduesmarkedet

Hos Fredlund Byg samarbejder vi med VELFAC og kan kalde os for VELFAC Vinduesmester. Det betyder at vi er specialister og at du er garanteret levering af vinduer og døre i højeste kvalitet. Læs mere om VELFAC Vinduesmester her.
 
Vi er også stolte af at være samarbejdspartnere med Svendborg Vinduer, som leverer vedligeholdelsesfrie og skræddersyet vinduer i meget høj kvalitet.

Vi tilbyder også nyt tag, tagrenovering og tilbygning
 
Ring til os i dag og lad os få en uforpligtende samtale om dine ønsker. Vi rådgiver dig om valg af vinduestype, farver og funktioner, så du er sikre på at få det resultat, du drømmer om til en god pris.

Book en gratis opmåling

Som VELFAC vinduesmester tilbyder vi en gratis opmåling til dine nye vinduer. Det betyder at vi kommer hjem til dig og i samråd med dig finder den bedste løsning. Vi rådgiver, måler op og sender dig efterfølgende et uforpligtende tilbud. Ring til os på 40 60 79 70 eller skriv en mail på mail@fredlundbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.