Trænger dit hus til at få nyt tag? Det er en stor beslutning, som medfører en masse spørgsmål. Fredlund Byg ApS er eksperter i at lægge nyt tag, og har gjort det siden 2008. Vi hjælper dig med at træffe de beslutninger, der er helt rigtige for dig, så du kan være tryg gennem hele processen, fra start til slut.
 
Vi har allerede lagt tag for mange tilfredse kunder i for eksempel Svendborg, Nyborg, Ringe og på Langeland.

Kontakt os

Hvilken type nyt tag skal du vælge?

Når du har truffet beslutningen om at udskifte dit tag, opstår der en ny beslutning - nemlig hvilken tagtype, du skal vælge. Der findes mange forskellige typer af tag, og det kan derfor være fornuftigt at kontakte en professionel taglægger og få kyndig vejledning.

Her er en guide, hvilken tagtyper vi tilbyder.

Teglsten - klassisk tag, der aldrig slår fejl

Vores ekspertise inden for tegltag gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg. Tegltagsten kommer i forskellige varianter, fra den klassiske røde tegl til engoberede og glaserede version. Med mange former og farver giver tegltaget dit hus et tidløst og levende udtryk. Lad Fredlund Byg guide dig til den perfekte tagløsning, der passer til netop dit hus i Svendborg, Ringe, Nyborg eller Langeland.

Betontag, der er robust og vedligeholdelsesfrit

Vores betontagsten er fremstillet af gennemfarvet beton og har en robust overfladebehandling, der står imod det danske vejr. Med et bredt udvalg af farver og en +overflade, der modvirker mos og algedannelser, kan du stole på vores kvalitet. Vi tilbyder endda op til 30 års garanti på betontagsten.
 

Eternittagplader er vedligeholdelsesfrit og miljøvenligt

Eternitplader har længe været populære, især på parcelhuse og fritidshuse. Vores fibercementprodukter består af cement og fibre, hvilket giver dem en imponerende styrke og levetid. Udover at være vedligeholdelsesfrie er de også miljøvenlige og har en brandhæmmende virkning. Fredlund Byg tilbyder et bredt udvalg af fibercementprodukter med op til 15 års garanti.

Ud over ovenstående tagtyper tilbyder vi også skifertag, zinktag og tagpaptag.

Undertag - det skjulte fundament

Tagets synlige del er vigtig, men undertaget spiller en afgørende rolle i holdbarheden. Vi tilbyder moderne og holdbare undertag, der matcher din tagbeklædning og konstruktion. Vælg mellem diffusionsåbne og -tætte undertag, hvor vores ekspertise sikrer, at dit undertag holder i årevis.

Med Dansk Undertagsklassifikationsordning (DUKO) sikrer vi, at vores undertagsmateriale lever op til de højeste standarder. Besøg www.duko.dk for mere information om klassifikationen og find det undertag, der passer bedst til dit nye tag. Du er også velkommen til at tage fat i os, så hjælper vi dig gerne.

Vi tilbyder også tagrenovering, nye vinduer og renovering af hus

Lad Fredlund Byg lægge dit nye tag

Ved valg af nyt tag er det afgørende at tage højde for både æstetik og funktionalitet. Hos Fredlund Byg er vores ekspertise inden for tegltagsten, betontag, fibercementprodukter og specialiserede tagløsninger din nøgle til det perfekte tag.

Kontakt os på telefon 40 60 79 70 eller send en mail på mail@fredlundbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så svarer vi hurtigst muligt.