Udvid dit hjem med en smuk tilbygning

Går du med en drøm om at få mere plads i dit hjem - så kan en tilbygning måske være den rette løsning for dig og din familie. Måske drømmer du om et ekstra børneværelse, plads til kontor, et anneks til sommerhuset, et orangeri til haven, garage til dit parcelhus eller noget helt tredje. Mulighederne er mange og Fredlund Byg hjælper gerne dig med at realisere dine ønsker med en ny tilbygning.

Vi er et lille, men yderst professionel og kvalitetsbevidst byggefirma, som holder til i Svendborg, hvor dygtige håndværkere kører til Ringe, Odense, Nyborg og Langeland og udfører godt håndværk. Vi er med dig i hele processen fra ideer, skitser og tegninger, til det endelige resultat - hvis du ønsker det.

Kontakt os

Det skal du overveje, når du laver en tilbygning

Hos Fredlund Byg har vi altid fokus på at udføre et stykke arbejde, der rammer dine ønsker og stil. Derfor gør vi meget ud af at rådgive og komme med ideer til, hvad vi mener vil skabe størst værdi for din kommende tilbygning.

4 ting du bør overveje:

Formålet: Når du skal i gang med en tilbygning til dit hus, er det vigtigt at overveje, hvad det præcise formål er. Der er meget inspiration at finde på internettet, men vi hjælper også gerne med at komme med ideer til, hvordan du bedst udnytter dit hus’ potentiale.

Stil og arkitektur: Ønsker du at byggestilen matcher resten af huset og dets materialevalg eller skal tilbygningen være mere moderne og måske skille sig ud fra resten af huset? Hos Fredlund Byg har vi et tæt samarbejde med en arkitekt, som er specialist i at se muligheder og udnytte pladsen bedst muligt for at skabe den tilbygning, som skaber størst værdi for dig og din familie.

Placering: Hvad giver bedst mening i forhold til dit hus og have og hvordan vil tilbygningen påvirke lysindfaldet i resten af huset. Det kan være svært at overskue de mange beslutninger, men med Fredlund Byg som bygherre kommer du sikkert i hus.

Budget: Overvej hvor mange penge du ønsker at bruge på din tilbygning, så du kan træffe velovervejede beslutninger. Ring til os allerede i dag og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og få et tilbud på din tilbygning.
 
Ved at tage disse overvejelser med i betragtning, vil du have de bedste forudsætninger for at lave en tilbygning, der passer bedst til dine behov og ønsker. Vi deler selvfølgelig gerne ud af vores erfaring, og kan i samarbejde med dig finde den helt rigtige løsning, når du skal have en tilbygning.

Kræver det en byggetilladelse?

Det er ikke alle tilbygninger, der kræver byggetilladelse, men det er oftest tilfældet. En god huskeregel er at du skal have byggetilladelse, hvis tilbygningen er opvarmet og er større end 50 m2. Hos Fredlund Byg ApS har vi helt styr på kommunernes byggeregler, og vi deler gerne vores viden med dig inden vi går i gang med din tilbygning.

Hvad koster det at lave en tilbygning?

Det er svært at sætte en præcis pris på tilbygning, da det afhænger af flere forskellige faktorer som for eksempel størrelse, materialer og arbejdskraft. Tag kontakt til Fredlund Byg ApS og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og give dig en ide om, hvor meget din tilbygning vil koste.

Vi tilbyder også at lave nyt tag, renovering af hus og tagrenovering

Ring i dag og få et tilbud på tilbygning i Svendborg, Odense, Ringe eller Langeland

Det er vigtigt at finde et professionelt og pålideligt byggefirma, når du ønsker at lave en tilbygning. Fredlund Byg ApS kan hjælpe dig med at få dine tilbygningsdrømme til at gå i opfyldelse og sikre at din tilbygning bliver en succes og bringer glæde mange år ud i fremtiden. Ring allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på 40 60 79 70 eller sende en mail til mail@fredlundbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.