Renovering af hus Fyn

Renovering af et hus kan være en stor investering og en omfattende proces, men det kan også være en nødvendighed for at opretholde husets værdi og funktionalitet. Hos Fredlund Byg ApS har vi mange års erfaring med renovering af huse, og vi vil gerne hjælpe dig med at renovere dit hus uanset om det er nyt eller gammelt. Vi kan blandt andet hjælpe med facaderenovering, energirenovering, ombygning og meget mere. Vores team består af dygtige og erfarne håndværkere, som står klar til at hjælpe dig med at realisere dine byggedrømme.

Kontakt os

Vi gør din renoveringsdrøm til virkelighed

Der er mange forskellige grunde til at vores kunder ønsker at renovere deres hus. Her er blot et lille udpluk:

  • Huset er slidt og trænger til fornyelse for at holde i mange år endnu.
  • For at øge husets værdi med henblik på fremtidigt salg.
  • Modernisere, optimere og skabe en personlig boligstil, der passer til ens smag og behov.

Alle huse bærer præg af den tid, de er opført i. Det mindsker ikke mulighederne for renovering, men vores bedste råd er, at jo ældre huset er, jo bedre vil det klæde det, at der tages hensyn til den oprindelige byggestil. Hos Fredlund Byg hjælper vi gerne med at vejlede og guide inden renovering af et ældre hus. I samråd kan vi finde frem til den renovering, som passer bedst til dig, dine drømme og behov.

Fredlund Byg renoverer og moderniserer også nyere huse, for eksempel parcelhuse fra 1960’erne og 1970'erne. Vi hjælper med alt fra mindre renoveringsprojekter til total renovering af huse i Odense, Svendborg, Nyborg, Langeland og Ringe. 

Vi samarbejder med dygtige arkitekter, som kan bidrage med inspiration og se løsninger, som udenforstående ikke umiddelbart kan se. Så vi sikrer os, at du får nøjagtig det hus, som du drømmer om.

Hvad koster det at renovere et hus?

Prisen på renovering af hus varierer meget afhængigt af omfanget og de materialer vi skal bruge til dit projekt. Renovering af hus kan også have den fordel, at man kan sigte mod at energioptimere og dermed spare penge på energiudgifter. Ring til Fredlund Byg i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og hvad det kommer til at koste.

Hvorfor skal du vælge Fredlund Byg til renovering af hus?

Hos Fredlund Byg er vi stolte af vores håndværk og vores evne til at levere resultater af høj kvalitet til vores kunder. Vi går altid ekstra skridt for at sikre, at din renovering er færdig til tiden og aftalt pris. Vi tror på åben kommunikation og samarbejde med vores kunder, så vi kan realisere dine boligdrømme.

Indhent et tilbud på dit renoveringsprojekt i dag

Går du med en drøm om at renovere dit hus indenfor den nærmeste fremtid, så ring til Fredlund Byg og få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Du kan kontakte os på 40 60 79 70 eller skrive en mail på mail@fredlundbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.